Astrologia si sufletele gemene

De ce relatia ta este minunata, atunci cand nu esti atasata emotional!
January 31, 2018
ALEGE BARBATII CARE TE RASFATA
February 2, 2018

Astrologia si sufletele gemene

dEpurtat.ro

Relatia cu sufletul nostru geaman inseamna de fapt relatia noastra cu noi insine. Geamanul nostru ca si suflet nu este geamanul din viata fizica, este acea parte a noastra care ne completeaza din moentul in care incepem sa fim impreuna. O relatie de acest gen nu este o relatie obisnuita, plictisitoare. Este o relatie ca vinul; devine din ce in ce mai buna cu trecerea timpului. Pe zi ce trece cei doi descopera la ei din ce in ce mai multe lucruri comune, si mai multe lucruri pe care sa le indrepte. Este ca si cum tu stii ca ai un defect, dar nu stii cum sa-l indrepti; geamanul tau cu siguranta stie asta, si te va ajuta si pe tine.

In ceea ce priveste aceasta relatie din punctul de vedere al astrologiei, de regula aceste suflete gemene nu sunt compatibile deloc. Asadar, daca vrei sa stii daca o anumita persoana este sau nu sufletul tau gemana, nu te uita la semnul zodiacal, si nici la ascendent. De fapt, aici ar trebui sa nu exista deloc intelegere din punct de vedere astrologic, pentru ca de fapt va oglinditi unul in altul atat calitatile cat si defectele. Gandeste-te doar la faptul ca exista 9 planete si 12 case care trebuie luate in considerare atunci cand faci sinastria sau o astrograma a unui cuplu de suflete gemene.

De exemplu, poti sa crezi ca esti intr-o asemenea relatie daca planetele personale: Soare, Luna, Mercur, Marte sunt in aspecte bune intre ele cat si cu alte planete. Chiar si aspectele incordate sunt bune, pentru ca de fapt aceste persoane trebuie sa invete una de la alta, pentru a evolua impreuna. In Casa III ar trebui sa te uiti ce fel de planete sunt, pentru ca aici are loc comunicarea dintre voi doi, si automat intelegerea a ceea ce reprezinta viata, si care este motivul pentru care sunteti impreuna.

Ca si asteroizi, ar trebui sa urmaresti Chiron, si cum „relationeaza” cu planetele partenerului tau, sau locatia planetei Venus (cel mai bine in Casa II sau VIII). Saturn si Luna sunt indicatori ai lectiilor karmice, si cum sigur voi v-ati mai intalnit si prin alte vieti, ar fi bine sa observati ce fel de aspecte formeaza cu alte planete, si in ce Case se afla.

Insa nu uita ca de multe ori intervine si liberul arbitru. Oricat de „suflete gemene” ati fi voi, daca decideti sa nu fiti impreuna pentru ca refuzati sa vedeti partea negativa din fiecare dintre voi, nimic altceva nu va ajuta sa fiti impreuna. Exista mereu la dispozitie un suflete pereche pentru fiecare, si daca tu decizi ca este prea greu sa fii intr-o relatie cu un suflet geaman, te poti multumi cu unul pereche.

 

Astrograme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *