Care este diferenta dintre suflet geaman si suflet pereche

De ce viata ta nu se imbunatateste!
January 3, 2018
Esti destul de desteapta sa vrei dragoste, sau doar pasiune?
January 4, 2018

Care este diferenta dintre suflet geaman si suflet pereche

 astratex.ro

Suflet pereche inseamna acel spirit pe care tu l-ai mai intalnit si prin alte vieti, si cu care ai stabilit o anume legatura. In viata asta suflet pereche poate sa fie un frate, un parinte, un prieten, etc. Suflet pereche poate sa fie chiar un partener cu care la un moment dat ai avut o relatie sentimentala sau sexuala, si de care nu te poti desprinde. Din pacate, multe femei cad in capcana aceasta. Nu te poti desprinde de un barbat care ti-e suflet pereche pentru ca in alte vieti lucrurile au ramas cumva neterminate intre voi doi, si acum el te raneste. Insa, din momentul in care tu evoluezi spiritual, poti sa te desprinzi relativ usor de un astfel de barbat, pentru ca acum iti dai seama ce anume trebuie sa repari, si o faci, pentru ca realizezi faptul ca meriti mai mult.

 

Suflet pereche sunt peste 90% din casatorii (este un studiu efectuat), si tind sa dau dreptate. O relatie tipica de suflete pereche sunt acele casnicii in care unul din ei inseala insa celalalt ramane cu el, in care unul este interesat sa dezvolte relatia, celalalt nu, si tot asa. Adica, o relatie intre suflete pereche este acea relatie in care cei doi de-abia mai comunica, insa in fata lumii se dau perechea perfecta.

 

O relatie de tip suflete gemene este insa alta mancare de peste. Am cunoscut cupluri care au venit la cabinetul meu, suflete gemene, si care sunt impreuna de peste 20 de ani, se respecta si se iubesc pe zi ce trece mai mult. Am intalnit perechi suflete gemene in care el era milionar in dolari, si ea mai in varsta decat el cu o gramada de ani, femeie pe care el o adora. Tu, ca femeie care se iubeste si se respecta, n-ar trebui sa accepti o altfel de relatie decat o relatie de tip suflet geaman. Mai bine mai stai singura pana cand repari ceea ce trebuie reparat, pentru ca, daca te implici in tot felul de relatii de gen suflete pereche, amani si intalnirea cu sufletul geaman. Cu alte cuvinte, cu rabdarea treci marea.

 

O relatie dintre suflete pereche este o relatie in care intri, iesi, va impacati, iar va certati, se mai imbolnaveste unul de cancer, pe celalalt il doare undeva, etc. Pe cand o relatie de gen suflet geaman este pentru eternitate, si infruntati totul impreuna. Sufletele pereche apar in viata noastra ca sa ne invete ceva, sa ne ajute sa evoluam, dar nu ca sa ne faca fericiti. Pana la urma, asta e telul tau.

 

Asadar, scopul tau in aceasta viata este ca tu sa intalnesti sufletul tau geaman, pentru ca doar el te poate face fericita.

Daca te confrunti cu o problema in viata ta sentimentala, te invit sa mi-o adresezi pe e-mail : mogosanusimona@yahoo.com si vedem cum o putem rezolva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *