Care sunt avantajele tale atunci cand te prefaci ca esti “prostuta”!

Cum să spui “ADIO” barbatului pe care il iubești: Nu te teme să renunți!
January 24, 2018
Horoscop saptamanal sentimental 29.01 – 04.02.2018
January 28, 2018

Care sunt avantajele tale atunci cand te prefaci ca esti “prostuta”!

elefant.ro

Aseara am avut o sedinta cu o femeie frumoasa, inteligenta si bogata, insa fara noroc in dragoste. De ce? Practic atragea doar barbatii lefteri care asteptau sa ii impresioneze ea pe ei, barbatii care se comportau ca si o femeie pe care ea era obligata sa-i sune si sa le ofere bani cand ieseau la intalnire, pe cand ea isi dorea un barbat potent financiar cu care sa fie intr-o relatie frumoasa.

Problema insa este ca un barbat bogat isi doreste sa-si impresioneze femeia aleasa, pe cand pe ea acestia nu puteau sa o faca, fiindca ea putea sa-si permita tot ceea ce vroia… iar ei nu o mai invitau la cea de-a doua intalnire.

O alta greseala era ca, fiind o femeie prospera, nu realiza ca nu trebuie sa se comporte la o intalnire de dragoste cum te comporti in afaceri. In dragoste trebuie sa stii sa te comporti ca o “prostuta”, nu mai incerca sa impresionezi un barbat, ci asteapta sa te impresioneze el pe tine… nu-i mai arata cat de prospera esti tu in afaceri, ci lasa-I sa creada ca te poate ajuta sau sa-ti cumpere el “ceva”… asta este ego-ul barbatului adevarat… sa creada ca el este cel care te ajuta in orice situatie.

Mai jos am enumerate cateva avantaje pe care tu le ai daca te comporti ca o femeie prostuta si neajutorata. Asta nu inseamna ca trebuie sa te comporti ca cea mai proasta femeie din lume, sau ca asta va dura toata viata… ci doar pentru inceput, pana se indragosteste.

  1. Se va simți mereu mai deștept

Indiferent ca tu crezi sau nu ca asta este un avantaj, crede-ma ca o sa ai doar de castigat daca te comporti ca si cum el ar fi mai destept ca tine. Astfel o sa-l faci sa se simta barbat… si te va scoate la tot felul de intalniri cu prietenii pentru a se mandri cu frumusetea ta. Prefa-te ca esti entuziasmata la orice declarație pe care o face și  priveste-l ca pe Einstein. Se va indragosti cu siguranta fara sa-si dea seama.

  1. Barbatii cred ca din partea unei femei proaste nu vor avea surprize

Spre deosebire de femeile care încearcă mereu să-și folosească propria minte și să ajungă la concluziile lor, o fată “prostuta”, cred barbatii ca nu ii vor surprinde niciodată. Surprizele se tin lant insa, iar odata ce iasa cu o femeie de genul acesta, chiar ei se indragostesc fara sa realizeze si se tin scai dupa ea. Asa ca fa pe “prostuta” si o sa ai o gramada de admiratori care vor incerca sa-ti intre in gratii.

  1. Vei scăpa folosind cele mai mici scuze

Da, este adevarat… o femeie “prostuta” intotdeauna va avea scuze in legatura cu orice face gresit… chiar si cand insala. Barbatii tot timpul vor incerca sa te protejeze, gandind ca tu nu poti face ceva gresit, constient.

  1. Barbatii cred ca esti robotul lor programabil

Barbatii cu siguranta vor crede ca fată lor proastă are câteva idei proprii, ea a urmărit filme, a citit sute de Mills & Boon, a auzit melodii de dragoste, dar faptul că este “prostuta” înseamnă că vor putea sa o reprogrameze mereu indiferent cat de mult o supara. Si da, chiar si eu recomand sa te arati la inceput intelegatoare, “prostuta”, sau oricum vrei tu pentru a-l face sa se indragosteasca… dupa ce il vezi ca este “prins” in dragoste… schimba “placa”!

  1. Barbatii cred ca lumea ta se va învârti în jurul lor

Nimic mai neadevarat… pur si simplu vei avea intotdeauna scuze pentru orice faci… chiar si daca vrodata il vei insela, fiindca barbatii devin protectori fata de o femeie pe care cred ei ca o pot “modela”. Intr-un cuvant, cred ei, ca aceasta nu e in stare sa fie dedicata decat lor si fericirii lor… si da… la fel este un avantaj pentru femeile puternice care vor un barbat langa ele manevrabil… asteapta “indragosteala” lui si apoi poti face ce vrei!

  1. Barbatii cred ca ea va fi doar a lor pentru totdeauna

Totul este gresit in gandirea barbatilor, asa cum am scris si mai devreme, insa aceasta este realitatea si trebuie sa ne conformam. Prefa-te asa cum cred ei ca esti si totul iti va fi iertat.

  1. Barbatii vor deveni paznicii tai personali

Acesta este cel mai important punct care va exista, odata ce el se indragosteste. Practic o sa creada ca este cel mai norocos barbat fiindca te-a intalnit, atata timp cat ii vei face toate placerile, iar dupa, barbatul va deveni paranoic ca te poate pierde. Crede-ma va crede ca esti perfectiunea de pe pamant si te va diviniza indiferent de cat de mult te vei schimba. Va fi “atarnat” in jurul tau încercând cu disperare să tina alti barbati la distanta de tine, asa cum ai facut tu la inceput.

Mult noroc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *