Ce inseamna de fapt o relatie de tip suflet geaman?

Ce gandeste un barbat la prima intalnire
January 11, 2018
Telepatia dintre sufletele gemene
January 12, 2018

Ce inseamna de fapt o relatie de tip suflet geaman?

 /cartepedia.ro

Relatia cu sufletul nostru geaman inseamna de fapt relatia noastra cu noi insine.

 

Geamanul nostru ca si suflet nu este geamanul din viata fizica, este acea parte a noastra care ne completeaza din moentul in care incepem sa fim impreuna. O relatie de acest gen nu este o relatie obisnuita, plictisitoare. Este o relatie ca vinul; devine din ce in ce mai buna cu trecerea timpului. Pe zi ce trece cei doi descopera la ei din ce in ce mai multe lucruri comune, si mai multe lucruri pe care sa le indrepte. Este ca si cum tu stii ca ai un defect, dar nu stii cum sa-l indrepti; geamanul tau cu siguranta stie asta, si te va ajuta si pe tine.

 

Atunci cand aceste 2 persoane se privesc in ochi este ca si cum s-ar recunoaste pe sine, la nivel de suflet. De asemenea, siguranta pe care ti-o da acest partener este acea siguranta pe care nu o gasesti la nimeni altcineva. In primele zile dupa ce iti dai seama care este sufletul tau geaman, si mai ales dupa ce va intalniti in planul fizic, te vei transforma incredibil. Este ca si cum cineva a intrat in viata ta si te ajuta sa pui stabilimentul unei alte vieti, mult mai frumoase si cu siguranta fericite.

 

Indiferent ca sunteti la distanta sau fata in fata, telepatia este uimitoare. Am avut la un moment dat o doamna care nu se putea desprinde de iubitul din liceu. A fost casatorita de 2 ori, insa mereu se gandea la acel iubit care o facea fericita, si simtea ca o implinea (cu mintea ei de adolescenta). Comunicau extraordinar la nivel de telepatie, si fiecare stia despre celalalt ce face. A ajuns la mine cand aveau cam 30 de ani de cand se despartisera, si s-au intalnti intamplator cu cateva zile inainte. Din cate mi-a povestit ea, era ca si cum nu s-ar fi despartit niciodata. Si acum sunt impreuna, la aproape 2 ani dupa ce a vorbit cu mine, si este un cuplu care emana o energie incredibila. Tuturor le place sa stea pe langa ei.

 

Asadar dragilor, acest gen de relatie nu se rupe niciodata, pentru ca mereu vor fi cordoane energetice care va trag unul spre celalat, pentru ca de fapt voi amandoi faceti parte dintr-un intreg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *