Ce sa faci pentru a intalni barbatul potrivit pentru tine!

Cum poti sa recunosti sufletul geaman de la prima intalnire?
January 9, 2018
Ce gandeste un barbat la prima intalnire
January 11, 2018

Ce sa faci pentru a intalni barbatul potrivit pentru tine!

 cartepedia.ro

Multe femei visează să găsească acel om perfect, insa de cele mai multe ori raman doar cu visele atunci cand o relatie nepotrivita se sfarseste. Nu există nici o modalitate de a-ti garanta că îl veți găsi, dar există pași pe care îi poti face pentru a-ti îmbunătăți foarte mult șansele. Asa ca iti propun sa continui să citesti pentru a afla ce poti face pentru a găsi sufletul pereche.

    Înțelege-te tu pe tine.

Cunoașteți propriile nevoi și distingeți-le de așteptările celorlalți. Fii sincera cu tine însuți în legătură cu greșelile tale, fiindca o să întâlnești pe cineva care îți va ierta toate greșelile minore. Încearcă să transformi orice critică pe care ți-a dat-o vreodată pe cineva in ceva productive pentru tine, practice schimba-te daca consideri ca a avut dreptate, sau pur si simplu gaseste complimentele in vorbele lor acide, si nu te mai stresa din orice.

Este adevărat ca daca te cunosti suficient de bine, vei stii ce sa alegi pentru sufletul tau si nu vei mai accepta orice persoana care iti apare in cale. Deși creșterea personală este un proces care se deruleaza pe tot parcursul vieții, sa sti ca daca te iubesti suficient de mult, o sa stii ce sa alegi langa tine.

Fiind conștienta de defectele, te va face, de asemenea, mai pregătita să abordezi problemele care apar într-o relație. Dacă esti convinsa insa că esti perfecta, n-o sa fii dispusa sa faci prea multe compromisuri.

   Nu te aștepta la perfecțiune.

Dacă o găsesti, cu atât mai bine. Dar, recunoaste… nu ești perfecta. Nimeni nu e. Dacă căuti un bărbat perfect, nu îl vei găsi niciodată. Așadar, ierta acele mici greșeli sau obiceiuri enervante și, speră, ca si el va trece cu vederea imperfecțiunile tale. Înțelege ce tipuri de obiceiuri enervante il deranjează si incearca sa nu le repeti la infinit. Dacă te aștepti la perfecțiune, atunci vei fi prea pretențioasa pentru a afla dacă omul din fața ta are dreptate. Să presupunem că mergi la prima întâlnire cu un tip pe care credeai că este ok și decizi să nu-l mai vezi niciodată; de ce nu ai o regulă de a avea cel puțin două întâlniri cu un tip înainte să-l uiti?

Daca gasesti un tip care nu iti intruneste toate calitatiile pe care le cauti, insa are altele cu mult mai uimitoare,trece peste aceste mici imperfectiuni si accepta cea de-a doua intalnire. S-ar putea de fapt sa fie ceea ce cauti.

Fii fericit să fii singur.

Dacă iti doresti să iti gasesti barbatul potrivit tie, atunci trebuie să te mulțumesti cu compania proprie înainte de a începe căutarea. Uita de mitul de a găsi omul care te completează sau te face întreg… ar trebui să te simți deja ca o ființă împlinită, a cărei viață va fi îmbunătățită prin prezența omului potrivit, dar nu finalizată.

Ar trebui să ai suficientă semnificație în viața ta- prin prietenie, muncă și interese externe – pentru a-ti gasi o persoană care este fericită pe cont propriu, dar gata pentru angajament.

Dacă iti petreci tot timpul liber cu prietenii sau familia, esti mai mult probabil să fi co-dependenta. Dacă te bucuri insa de compania proprie, vei fi, de asemenea, o persoană mai plăcută de întâlnit, pentru că vei fi încântata să vorbesti despre toate lucrurile care contează pentru tine.

Iubeste-te.

Acesta este un alt punct important. Dacă vrei să-l găsești pe omul din visele tale, trebuie să te iubesti pentru cee ace esti si ai in prezent. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să iubesti complet fiecare parte din tine, dar că trebuie sa fii încrezător în cine esti și ca esti mulțumit de ceea ce ai de oferit. Daca esti conștienta de defectele tale, vei fi o persoană mult mai buna într-o relație.

Găsirea omului visurilor tale nu te va face să te iubești automat. Va trebui să lucrezi pentru a-ți construi încrederea în sine pe cont propriu.

Desigur, găsirea unui om potrivit te va face să te iubesti chiar mai mult. Dar trebuie să începi cu o bază de dragoste de sine pentru ca acest lucru să funcționeze.

Beneficiaza de cel putin o experiență.

Da, draga mea, va trebui să obții cel putin o experiență înainte de a-ti gasi jumatatea, pentru a stii ce vrei. Intalnirile cu mai multi barbati te vor ajuta sa vezi ce vrei intr-o relatie cu adevarat si cee ace apreciezi la barbatul pe care il vrei in viata ta. Ar trebui să te gândesti să fii deschisa și să te întâlnesti cu diverși oameni, chiar dacă înseamnă să ieși puțin din zona ta de confort, asta nu inseamna ca trebuie sa si treci cu fiecare mai departe de o simpla intalnire la o cafea.

Obținerea unei alte experiențe te va ajuta să vezi cât de greu este să găsesti “omul perfect”; fiecare om este diferit și are multe de oferit, asa ca citeste cu atentie cele mai de sus si vezi ce barbat este potrivit pentru tine.

Daca te confrunti cu o problema in viata ta sentimentala, te invit sa mi-o adresezi pe e-mail : mogosanusimona@yahoo.com si vedem cum o putem rezolva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *