Cum corectezi ce nu-ti place la barbatul cu care te intalnesti?

De ce sunt bune intalnirile proaste
January 4, 2018
De ce femeile inteligente atrag barbatii narcisisti
January 6, 2018

Cum corectezi ce nu-ti place la barbatul cu care te intalnesti?

cartepedia.ro

Pai, in primul rand, daca ar fi sa ma intrebi pe mine, ti-as spune sa-i dai papucii si sa treci la altul, sunt destui barbati care vor sa iasa cu tine. Da, dar poate tu nu ai increderea asta in tine, si preferi sa-i mai acorzi actualului inca o sansa. Vezi tu, trebuie sa intelegi ca oamenii fac lucruri rele in mod constient, sau inconstient. Daca il observi de cateva ori si vezi ca face asta la nivel constient, eu te sfatuiesc sa pleci, indiferent ce scuze foloseste.

Daca este genul de barbat care nu intentioneaza sa te raneasca, dar o face totusi, mai avem o sansa in a indrepta ceva. Daca tu continui sa-i reprosezi un anume comportament, el va deveni imun la asta la un moment dat. Spune-i foarte clar motivul pentru care esti suparata, nu te apuca sa-i povestesti cine stie ce, pentru ca, pe langa faptul ca te considera cicalitoare, te va considera si plictisitoare. Pur si simplu spune-i: ai facut aia si aia, si eu acum sunt suparata, pentru ca m-ai ranit; atat. Si nu-i da prea mult sa se gandeasca, pur si simplu leaga acest scurt repros de ceva ce el iubeste: de ex cariera. Si spune-i asa: daca eu m-am simtit ranita pentru ca tu te-ai purtat asa, iti dai seama cum ar reactiona sefii tai, sau partenerii tai? Probabil nu ti-ar mai da o a doua sansa. Acum te va asculta, pentru ca este vorba de el, nu mai este vorba de tine.

Analizeaza foarte bine barbatul pe care il ai acasa, sau cel cu care te intalnesti, si observa-i comportamentul. Cum vezi ceva ce nu iti convine, aplica tactica de mai sus. Barbatii nu reactioneaza foarte bine la emotii, exceptand cazurile in care este vorba de viata lor. Bineinteles ca nu-ti va iesi din prima, dar trebuie sa perseverezi.

Daca te confrunti cu o problema in viata ta sentimentala, te invit sa mi-o adresezi pe e-mail : mogosanusimona@yahoo.com si vedem cum o putem rezolva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *