Cum poti sa recunosti sufletul geaman de la prima intalnire?

Motivele pentru care femeile de succes nu au cea de-a doua intalnire cu un barbat!!!
January 7, 2018
Ce sa faci pentru a intalni barbatul potrivit pentru tine!
January 9, 2018

Cum poti sa recunosti sufletul geaman de la prima intalnire?

cartepedia.ro

Oamenii cred ca se cunosc foarte bine, si cred ca ei stiu mereu ce pot sa faca in continuare. De fapt, oamenii se cunosc extrem de putin pe ei insisi, dovada sta in faptul ca ei cred ca vor reactiona intr-un anume fel pusi in fata unui eveniment anume, cand de fapt reactia lor va fi cu totul alta. Unul din avantajele intalniri cu sufletul geaman este faptul ca, chiar de la prima intalnire, veti atinge anumite teme de conversatie pe care nici macar nu te gandeai pana acum sa le discuti cu tine. Un suflet geaman intotdeauna va fi optimist, si iti va oferi cea mai buna varianta a tot ce crezi tu ca va urma sa se intample, si te „tine de mana” de parca ti-ar citi gandurile.

 

Iti dai seama ca urmeaza sa te intalnesti cu sufletul geaman in planul fizic din momentul in care incepi sa citesti despre suflete gemene, si iti faci temele.

Atunci cand intalnesti sufletul geaman, incepi sa-ti privesti viata cu alti ochi, mai precis din perspectiva spiritului. Nu te mai intereseaza atat de mult ceea ce iti da vibratia joasa: barfe, invidie, etc. Este ca si cum aceasta vibratie iti vindeca atat sufletul cat si trupul. De multe ori noi simtim sau vedem la cel care este sufletul nostru geaman ceea ce am vrea sa avem noi, si cumva intalnirea cu el ne ajuta sa indepartam blocajele din calea fericirii noastre.

 

Pentru ca de fapt scopul intalnirii sufletelor gemene pe pamant este acela de a ridica vibratia pamantului si de a-i invata pe oameni sa se schimbe si sa fie fericiti, intalnirea cu acest suflet te va ajuta si sa te pui pe misiunea cu care ai venit pe pamant. De fapt, amandoi aveti exact aceeasi misiune, asa ca o sa fie mult mai usor sa faceti asta impreuna. Este ca si cum doua minti s-ar conecta cu acelasi suflet, si reusiti sa indepartati mai repede ceea ce va blocheaza.

 

Intotdeauna intalnirea cu sufletul geaman ne va face pe noi sa ne iubim mai mult, atat cu calitatile cat si cu defectele noastre.

Daca te confrunti cu o problema in viata ta sentimentala, te invit sa mi-o adresezi pe e-mail : mogosanusimona@yahoo.com si vedem cum o putem rezolva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *