Cum sa iti alegi un partener loial

Cum sa-l uiti pe fostul iubit!
April 9, 2018
Pasii pe care trebuie sa-i faci pentru a restabili o relatie
March 12, 2020

Cum sa iti alegi un partener loial

Poate că unul dintre cele mai valoroase bunuri pe care le poți avea într-o relație  este loialitatea. S-ar putea să te “lupți” să găsesti un partener care iti este loial și sigur, mai ales atunci când te confrunti cu o situație dificilă sau cu o problemă de relație. Sau poți fi deja cu cineva, dar nu esti sigura dacă iti este loial. Poți alege un partener care iti este loial privindu-l cum se comportă. De asemenea, trebuie să ții cont de modul în care interacționați împreună ca un cuplu și urmăreste-i orice miscare care indică faptul că barbatul ales nu este loial, asa cum ti-ai dori sa fie.

 

Observa comportamentul persoanei iubite

Observa dacă persoana este fiabilă și cinstită. Ar trebui să iei în considerare trăsăturile individuale ale partenerului tau. Una dintre trăsăturile cheie pe care ar trebui să le cauți este fiabilitatea și onestitatea.

De exemplu, este posibil să observi că iubitul apare atunci când spune că intenționează și nu isi schimba în ultimul moment, planurile pe care le aveți împreună. Asta este exemplu de comportament potrivit pentru tine.

Ia în considerare dacă iubitul te sprijină si este alaturi de tine in orice situatie. Un partener loial iti onorează trăsăturile și abilitățile individuale. Ar trebui să reții dacă iubitul tau iti ofera sprijin clar pentru interesele și obiectivele tale. Având un partener care te sustine in tot ceea ce faci, arată, de asemenea, că este interesat de tine ca persoană și de îngrijirea viitorului tau.

Poti, de asemenea, să reții dacă iubitul iti spune direct, “Eu cred în tine și în abilitățile tale. Vreau să te sprijin în tot ceea ce vrei sa faci. ”

 

Alege un partener loial

Determina dacă persoana are o maturitate emoțională. Maturitatea emoțională este o trăsătură cheie într-o relație, deoarece indică faptul că persoana se simte confortabil în pielea proprie și dorește să fie acolo pentru tine emoțional. Fiind matur emoțional este un bun indicator al loialității și un bun semn că relația voastră este sănătoasă.

De exemplu, daca inca are poze sau amintiri de la o fosta iubita, acel barbat nu este potrivvit pentru tine, fiindca el inca “traieste” in trecut “alaturi de fosta”.

Un alt exemplu este atunci cand o persoană matură emoțional este un bun ascultător și se concentreaza asupra nevoilor tale. El va fi, de asemenea, confortabil vorbind despre sentimentele, dorințele și nevoile lui cu tine și va fi dispus să ceară ceea ce-si doreste.

 

O persoană matură emoțională va putea, de asemenea, să ia propriile decizii și alegeri fără influența altora. Aceasta este o trăsătură bună pentru a-ti da seama că poate fi responsabil pentru alegerile lui si pentru relatia voastra.

 

Determina ce înseamnă “loialitate” pentru tine. Ia-ți puțin timp si gândește-te la ceea ce îți arată loialitatea; uită-te la lucrurile evidente, precum și la situații mai subtile. Fidelitatea înseamnă a nu înșela (emoțional / fizic / ambele). Nu vorbesc despre chestiuni private cu alții! Colaborarea pe deciziile financiare înainte de achiziții! Verifica înainte de a te angaja in diferite planuri! Ce anume aștepți de la un partener atunci când folosesti termenul “loial”! Trebuie să ai o idee clară despre aceste comportamente pentru a le căuta în ceilalți și pentru a discuta despre ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *