Cum să spui “ADIO” barbatului pe care il iubești: Nu te teme să renunți!

CUM SA ADUCI IN VIATA TA BARBATUL PERFECT PENTRU TINE
January 23, 2018
Care sunt avantajele tale atunci cand te prefaci ca esti “prostuta”!
January 26, 2018

Cum să spui “ADIO” barbatului pe care il iubești: Nu te teme să renunți!

cartepedia.ro

Când simți dragostea, nu te gândești niciodată să-i spui “Adio” barbatului pe care il iubesti. Insa de multe ori nu alegi barbatul potrivit si cu cat inaintezi in relatia respectiva iti dai seama ca ai ajuns sa suferi mai mult langa el decat sa fii fericita singura. Asa ca iti dai seama ca trebuie sa te pui pe primul loc si sa renunti la acea relatie toxica. Ce faci?

A existat si in viata mea o situație în care nu am vrut să mă despart de un barbat pentru că l-am iubit. Nu mi-am putut imagina viața fără el, desi ma facea sa sufar, practic eram obișnuita cu el în viața mea. Iar intr-o situatie asemanatoare, in care iubesti cu adevarat este foarte greu sa spui “Adio”, aproape imposibil. În realitate insa, este necesar.

Oare poti sa iesi dintr-o relatie toxica inainte de a-ti pierde “sufletul” si mintile? In general, nu o face nimeni! De fapt, acesta este motivul pentru care sunt atat de  mulți oameni nefericiti, care stau în relații nesănătoase sau aproape inexistente. Sunt speriati să-și ia rămas bun si sa o ia de la capat.

Dar, daca iubesti un barbat, nu înseamnă neaparat că trebuie să fie în viața ta. Poate că abuzează de tine psihic sau fizic, care cu siguranta te afecteaza. Este greu sa renunti( desi este o relatie nesanatoasa), este ca si cum esti rapita si te indragostesti de rapitorul tau… si acum ramai de buna voie langa el.

Deci, dacă te lupți cu a spune “Adio”, nu ești singura. Noi toți trecem prin asta la un moment dat în viața noastră și chiar acum, se întâmplă si cu tine. Nu este ușor, dar este necesar sa il elimini si sa iti recladesti stima de sine si viata ta in acelasi timp.

— Știi de ce îi spui “Adio”?

Trebuie să incerci sa te linistesti și să te gândești de ce faci asta. Trebuie să știi de ce ai nevoie și de ce nu ai nevoie în viața ta. În acest fel, nu vei face aceeași greșeală de două ori. Așadar, recunoaște trăsăturile lui pozitive, dar, de asemenea, gandeste-te si la cele negative, si ia decizia fara intarziere.

— Explica-I de ce II spui “ADIO”.

Dacă închei o relație, îi datorezi acestui barbat o exlicatie cu motivele tale pentru care renunti la el. În plus, dacă știe de ce, chiar de la început, el poate să se autoeduce daca te iubeste și să inceapa sa fie ceea ce iti doresti. Explicându-i când închei relația tai toate dramele inutile din situația data.

—Nu există varianta de “ocolire”.

Asa cum am scris si mai sus, spune-I in fata, dar este foarte important inainte sa nu te uiti la filme de gen telenovela iar apoi sa-I spui ceva de genul: “Nu ești tu, sunt eu”. Nu, el este, de fapt, 100% el. Știu că este calea ușoară, dar incearca macar pe “ultimul drum” al relatiei sa il faci sa constientizeze greselile lui. Trebuie să fii cinstita cu el de ce nu poți continua relația.

— Sterge-l de pe orice retea de socializare in care esti prietena cu el.

Trebuie să renunți la acest barbat, asa ca să-l urmaresti pe retele sociale nu te va ajuta, doar iti va face mai rău. Știu că vrei să vezi ce face și cu cine se află, dar în realitate, doar ego-ul tau isi doreste asta.

—O sa ai nevoie de timp.

După ce vorbesti cu el, vei fi supărata. Il iubești si vei fi îndurerata de pierderea relației, dar singurul lucru care te va ajuta să treci prin ea este timpul. Chiar e nevoie de timp.

— Nu reacționa prin furie.

Aceasta nu ar trebui să fie o luptă, este sfârșitul unei relații. Fără insulte, fără strigăte, fără lovituri, pur și simplu pleaca. Nu ii da speranță. Nu spune vorbe de genul: “Eu întotdeauna o sa te iubesc” sau “Poate în viitor”. Nu doresti să ii dai speranțe, doreste-ti ca el să meargă mai departe.

— Iesi afara.

Nu sta in casă dacă vrei să fi fericit intr-un timp foarte scurt. Il iubesti, insa nu este cea mai mare greseala din viata ta, asa ca iesi cu prietenele, fa sport, plimba-te, etc. Fa orice numai nu ramane singura, plangand dupa cineva care oricum nu te-a meritat. Trebuie să-ti continui să iti trăiesti viața. Nu este ultimul barbat ce iti va trezi interesul si dragostea, te asigur.

Utilizeaza aceste motive pe care le-ai avut de a iesi din aceasta relatie pentru viitor partener. Ai încheiat această relație pentru un motiv, nu? Motivele erau clare. Deci, aminteste-ti aceste motive. De fapt, ar trebui să le păstrezi cu adevărat în mintea ta, astfel, știi ce nu vrei în viitoarele relații in care vei intra, fie că ești romantic sau prietenos.

Știu că nu simți asta acum, dar adânc, știi că vei fi bine. Stii de ce? Pentru că ai terminat-o. Știai că relația nu era bună pentru tine, ai făcut asta pentru a te proteja. Ai facut asta pentru ca stii ce meriti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *