Cum stii ce este cel mai bine pentru tine?

Cum ne ajuta o dezamagire
December 4, 2016
Puterea imaginatiei
December 9, 2016

Cum stii ce este cel mai bine pentru tine?

Inainte de toate, trebuie sa stii ca tu esti singura persoana care stie ce este cel mai bine pentru tine. Poate ca nu constientizezi asta, sau ce anume trebuie sa faci, insa cu siguranta stii ce trebuie sa atingi.

Cei din jur pot doar sa-ti expuna, ipotetic, anumite situatii, astfel incat sa te faca sa actionezi intr-o directie sau alta, dar atat. Tu trebuie sa fii cel care ia decizia finala.

Stai te rog un minut si gandeste-te la viata ta de pana acum: zilnic iei zeci de decizii care au legatura cu viata ta, si cu ceea ce trebuie sa experimentezi. De la trezitul dimineata, la imbracat, la micul dejun, calatoria, etc. Deci experienta ai; doar ca, pana acum, nu ai fost constient de asta. Este vorba de exact acelasi efort in a lua o decizie dimineata, indiferent ca este o decizie importanta sau nu. Poti s-o faci, pentru ca stii cum. Ce anume, este ceea ce nu stii.

Apeleaza la intelepciunea din interiorul tau, nu la vorbele celor din exterior. Din momentul in care venim in aceasta existenta, sufletul nostru stie ce este mai bine pentru noi, insa noi, ca fiinte rationale, ne raportam mereu la ceea ce este in planul fizic, si nu la ceea ce ne transmite sufletul nostru.

Bineinteles ca este important sa discutam cu cei care tin la noi, insa este si mai important sa discutam cu adevarul din interiorul nostru. Invata cum sa ai acces la intuitia ta, si vezi ce iti transmite.

Uneori solutia este atat de simpla, incat se afla chiar in fata ta. Cu cat exersezi mai mult, cu atat vei deveni din ce in ce mai puternic si mai increzator in fortele tale, astfel incat viata ta se va schimba in foarte bine. Cu timpul, vei iubi atat de mult deciziile pe care le vei lua, incat nu vei mai avea nevoie de altii sa-ti spuna ce sa faci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *