De ce sunt bune intalnirile proaste

Esti destul de desteapta sa vrei dragoste, sau doar pasiune?
January 4, 2018
Cum corectezi ce nu-ti place la barbatul cu care te intalnesti?
January 5, 2018

De ce sunt bune intalnirile proaste

astratex.ro

De-a lungul tuturor intalnirilor la care te duci, observi ca exista fel de fel de pattern-uri, dar si oameni si experiente: pot sa fie intalniri proaste, relatii ciudate, relatii confuze, relatii care nu ne-au adus fericirea, tot felul de oameni nebuni, oameni care nu sunt echilibrati, imaturi, etc, si daca continui tot asa, la un moment dat incepi sa te intrebi daca nu este ceva in neregula cu tine. Este, dar nu ceea ce crezi tu acum. Vezi tu, noi atragem langa noi exact partenerul care ne descrie pe noi.

Bun, iesi la prima ta intalnire cand esti adolescenta, si automat nu stii ce vrei. Apoi, pe masura ce urmeaza si alte intalniri, cu aceeasi persoana sau cu altele, iti dai seama ce anume nu vrei de la partenerul tau; insa nu-ti stabilesti foarte clar in minte si ce vrei cu exactitate. Adica, de exemplu nu vrei sa te insele, dar nu-ti stabilesti in minte ca vrei sa fie fidel, asa ca poti sa te intalnesti cu un barbat deja insurat, fara ca tu sa stii, care nu te inseala, pentru ca deja era in relatia asta inainte sa te cunoasca pe tine. Practic, obtii ce vrei si nu prea.

Inceteaza sa mai pui presiune pe orice intalnire pe care o ai cu fiecare barbat pe care-l intalnesti. Femeile au obiceiul sa exagereze foarte mult, si sa faca din tantar armasar, practic de la o prima intalnire ele se gandesc deja la casatorie. Asta pune presiune pe barbat, care incepe sa se retraga. De asemenea, oamenii invata numai din contradictii; de unde stii tu cum iti va fi bine intr-o relatie, daca nu ai cunoscut cum sa-ti fie rau?

Dragostea se intampla atunci cand nu o cauti, tocmai pentru ca nu pui presiune. Dragostea se intampla atunci cand acumulezi toate informatiile de care ai nevoie din experientele tale, le introduci in subconstient care-ti va spune cam spre ce sa te indrepti, tocmai pentru ca stii foarte clar ce nu vrei. Din momentul in care stabilesti clar ce cauti, incepi din nou sa iesi la intalniri, numai ca acum, cand observi ca nu-ti place ceva la un partener, treci la altul. Dupa ce te saturi sa tot iesi la intalniri proaste, ai tu o revelatie si pur si simplu te opresti.

Acum incepi sa te gandesti la tine si la pasiunile tale, si pui pe al doilea loc, dupa tine, relatia pe care o vrei. Si, dupa ce inveti sa te iubesti, pur si simplu apare fat-frumos. Partea buna in a avea intalniri proaste este pentru a-ti arata ce vrei tu cu adevarat; pentru ca nu exista esecuri, exista incercari din care invatam ceva. Nu stii ce nu stii, pana cand nu treci prin experienta fizica.

Daca te confrunti cu o problema in viata ta sentimentala, te invit sa mi-o adresezi pe e-mail : mogosanusimona@yahoo.com si vedem cum o putem rezolva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *