Diferenta dintre dragoste si pasiune!

Vrei o noua relatie?
March 12, 2018
Esti indragostita, sau ai facut o obsesie pentru barbatul de langa tine!?
April 3, 2018

Diferenta dintre dragoste si pasiune!

 

 

Mulți tineri din ziua de astăzi, precum și unii mai în vârstă, inteleg greu diferența dintre dragoste și pasiune. Sunt ambele sentimente extrem de puternice, iar unii oameni le confundă adesea.

 

Pasiunea este o stare de a fi. Este o fază temporară de extaz și euforie completă. Bineînțeles, iti doresti să dureze pentru totdeauna, dar adevărul este că nu dureaza. Dacă acest lucru ar dura pentru totdeauna, nu ai putea să realizezi nimic sau sa te mai concentrezi asupra a orice altceva. Ai fi prea distrasa și nu te-ai putea concentra asupra ceea ce ne este necesar cu adevarat, si automat nu este întotdeauna un lucru bun.

 

Pe de altă parte, iubirea este mai mult o stare de trai, pentru că, deși acele weekend-uri și întâlniri pasionale pot părea ca dragoste, dragostea adevărată durează pentru totdeauna. Indiferent cât de mult te certi și țipi la persoana iubita, adanc in sufletul tau, știi că iubești într-adevăr acea persoană și te iubeste. Știi că tu și partenerul tău puteti trece peste orice, și o veti rezolva.

 

Noua fază pentru cupluri este pasiunea și tinde să dureze câteva zile până la câteva săptămâni și uneori chiar luni. În această fază, nimic altceva nu pare să conteze și totul despre acea persoană este perfect în ochii tăi. Nu-ți pasă dacă nu este chiar perfect. Vei da totul pentru el, vei petrece fiecare minut al zilei cu el, precum și să cheltuiesti cât mai mulți bani, timp și efort pentru a-l face fericit. Acest lucru se întâmplă din cauza unei schimbări a substanțelor chimice din creier. Este ca si cum te simti ca ai luat droguri si ca toata viata ta s-a schimbat datorita acelui barbat.

 

Cu toate acestea, iubirea adevărată este mult mai mult decât romantism și pasiune. Se clasifică pe principii și valori comune, respect, onestitate, bunătate, sprijin, abilități de rezolvare a problemelor și comunicare. Toți acești factori nu sunt o necesitate pentru romantism și pasiune, ci pentru dragostea adevărată.

 

Problema reală se întâmplă atunci când pasiunea începe să se estompeze. Acesta este motivul pentru care se spune că pasiunea este o stare de existență. Vestea bună este că nu durează pentru totdeauna, dar vestea proastă este că se întoarce doar pentru perioade scurte de timp.

 

Dragostea adevărată necesită, de asemenea, o înțelegere profundă a nevoilor și dorințelor partenerului tau pentru ca acesta să fie mulțumit. Este important să inveti cate ceva de la barbatul pe care il alegi, dar si el sa invete cate ceva de la tine incat abilitatea de a vă ajuta reciproc să-și atingă obiectivele și de a avea dorința de a va iubi și de a păstra iubirea.

Pasiunea va aduce cu siguranță condiment unei relații, dar in pasiune lipsesc cativa factori-cheie pentru a se transforma in iubire, iar acești factori pot fi găsiți numai în dragostea adevărată.

 

Este bine să fii îndrăgostita și, dar din nou trebuie menționat că această pasiune nu durează pentru totdeauna. Diferența dintre dragoste și pasiune este că pasiunea este de scurtă durată și dragostea adevărată trăiește mult timp. Dragostea adevărată devine o relație iubitoare care va trece cu siguranță testul timpului și este un angajament pe termen lung pentru ambii oameni implicați.

 

Rezumat:

  1. Dragostea este o stare de trai, în timp ce pasiunea este o stare de existență.
  2. Pasiunea durează o perioadă scurtă de timp, pe cand dragostea durează mult timp.
  3. În dragoste, înțelegerea mai profundă este esența, în timp ce pasiunea nu o cere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *