Motivele pentru care femeile de succes nu au cea de-a doua intalnire cu un barbat!!!

De ce femeile inteligente atrag barbatii narcisisti
January 6, 2018
Cum poti sa recunosti sufletul geaman de la prima intalnire?
January 9, 2018

Motivele pentru care femeile de succes nu au cea de-a doua intalnire cu un barbat!!!

cartepedia.ro

Motivele pentru care femeile de succes nu au cea de-a doua intalnire cu un barbat!!!

 

De data aceasta scriu acest articol fiindca am primit in aceste zile un mail in care o femeie imi spunea ca desi este o femeie de succes, sexy, puternica, isi conduce singura propria afacere, totusi nu are parte de cea de-a doua intalnire cu nici un barbat cu care iese.  În e-mail, era scris mai mult de jumatate cat de grozava este ea, si abia la sfarsit mi-a pus aceasta intrebare: “De ce nu primesc cea de-a doua intalnire cand ies cu cate un barbat?“

Nu mă înțelege greșit, sunt încântata că exista femei ca tine, încrezătoare în sine. Problema este insa ca atunci cand iesi cu cineva, iti iei partea de afaceri cu tine la întâlnire si il interoghezi. La o intalnire trebuie sa flirtezi. Insa sunt convinsa ca tu stai acolo, și practic o întâlnire se desfasoara ca un interviu de afaceri sau de angajare. Îi pui întrebări tipului și îl pui la punct.

Mai jos am scris cateva motive pentru care nu treci de prima intalnire:

  1. Mergi la intalnire ca la un interviu de angajare.

Când o femeie nu stie sa flirteze, tipul se va simti exact ca la un interviu pentru un loc de munca si se va intreba dupa cele cateva ore, de ce această femeie l-a interogat timp de atatea ore. Se va întreba de ce l-a întrebat de prima dată dacă vrea sau nu să aibă copii și câti copii vrea să aibă, etc.

Am văzut că femeia-bussines face asta din nou și din nou, crezand că elimină băieții răi, punând toate aceste întrebări de la prima întâlnire. În realitate, se simte ca si cum ai conduce un interviu pentru afaceri. O întâlnire nu este un interviu de afaceri. O întâlnire este o modalitate de a flirta și a te distra.

Răspunsurile la întrebările acestea trebuie aflate in timp, nu de la prima intalnire… trebuie sa ai rabdare si sa incepi sa flirtezi la intalniri si sa uiti pe tot parcursul intalnirii de afacerea ta.

  1. Concurezi cu tipul.

Atât de multe femei care concurează cu bărbații în lumea afacerilor iau aceeași personalitate și concurează cu bărbații si la întâlniri. Atunci cand iesi la o intalnire, barbatul vrea sa se simta dorit- atat emotional cat si sexual. Problema este că in general tu, ca si femeie de succes, nu permiti unui bărbat să se simtă astfel la o întâlnire.

  1. Nu flirtezi.

Trebuie să flirtezi la o întâlnire. Ce vreau sa spun prin flirt? Trebuie să te uiți în ochii barbatului, să zâmbești, să-l complimezi și să râzi la ceea ce spune el. Când nu faci aceste lucruri, este ca si cum esti la o intalnire de afaceri. In general femeile-bussines rămân în modul de afaceri, în loc să fie în modul de intalnire, acela distractiv.

  1. Nu atingi.

Un alt lucru foarte important pe care o mulțime de femei nu reușesc să il facă la prima întâlnire este atingerea, si nu ma refer la acele atingeri de natura sexuala. Ma refer la atingerea mâinilor sau umărului în timp ce mergeți. Dacă nu atingi deloc barbatul, atunci nu arăti nici o formă de comunicare sexuală. Atingerea unui tip în acest mod este doar o modalitate frumoasă și subtilă de a arăta tipul ca te interesează.

  1. Nu renunți la sugestii.

Ai vrea să vă reintalniti din nou? Trebuie să renunți la anumite sugestii. Barbatii iubesc putinele ponturi. Atunci cand barbatul iti spune o anumita formatie ca este preferata lui, spune-I ceva de genul: “Cred că vin în curând in concert” in loc sa-I spui ca este si formatia ta preferata. Spunând asta, barbatul va spune ceva de genul: “Dacă canta aici în curând, atunci vom merge impreuna.” E ceva asemănător pescuitului. Dacă renunți la momeală, omul o va lua. Trebuie să renunți la indiciu, astfel încât omul să te roage din nou.

Daca ești o femeie de succes care iese la o mulțime de întâlniri și aproape niciodată nu se întâmplă sa iesi cu acelasi barbat si a doua oara, cu siguranta trebuie sa-ti revizuiesti comportamentul de la intalniri.

Ai întâlniri și asta e jumătatea bătăliei. Cealaltă jumătate este de cum te comporti la acea intalnire. Asta ar putea fi adevărata bătălie pentru tine.

Daca te confrunti cu o problema in viata ta sentimentala, te invit sa mi-o adresezi pe e-mail : mogosanusimona@yahoo.com si vedem cum o putem rezolva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *