Puterea imaginatiei

Cum stii ce este cel mai bine pentru tine?
December 7, 2016
Cum ne ajuta imaginatia si cum ti-o dezvolti
March 3, 2017

Puterea imaginatiei

Imaginatia este mult mai importanta decat cunostintele pe care noi le avem, pentru ca datorita imaginatiei, noi ajungem sa avem cunostinte despre ce ne inconjoara si sa evoluam.
Daca este sa comparam o persoana care are o imaginatie avida si invata pe masura ce descopera ca nu stie multe, si o persoana care traieste mereu doar in lumea fizica, prima va avea intotdeauna de castigat.
Tot ce se intampla in viata noastra nu este determinat de un factor din exteriorul nostru, ci de ceea ce noi suntem si de alegerile pe care le facem. O persoana fara ambitii este o persoana fara imaginativ. Nu poti sa evoluezi daca nu iti imaginezi directia in care ar trebui s-o apuci.
La baza manifestarii a orice iti doresti in lumea fizica de fapt sta imaginatia. Ca ceva sa se manifeste in lumea fizica, mai intai tu trebuie sa vizualizezi ce-ti doresti, si sa simti asta, permitand si emotiilor sa-ti invadeze corpul.
Gandeste-te ca daca nu ai ce-ti doresti, de fapt nu stii sa-ti imaginezi cum trebuie ceea ce-ti doresti. Imaginatia si faptele reale, logice merg mana in mana, si nici una nu functioneaza fara cealalta.
Important este sa realizezi asta, si cat mai repede cu putinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *