Spune de la bun inceput ce-ti doresti

Cum sa iubesti pentru a fi iubit. Teoria reciprocitatii in iubire
February 23, 2018
Vrei o noua relatie?
March 12, 2018

Spune de la bun inceput ce-ti doresti

Bun, te duci la o intalnrie cu un anumit barbat, insa tu-ti cauti de ceva timp un barbat care sa fie sotul tau, sau cu care sa te muti impreuna, etc. Este foarte foarte important sa-i spui asta de la bun inceput, pentru ca altfel nici el nu va sti ce sa creada si ce sa faca. Este foarte adevarat, barbatilor le ia destul de mult timp pana cand isi dau seama ce anume vor de la o femeie, insa toate relatiile reusite pe care eu le cunosc sunt cele in care femeia respectiva a spus de la bun inceput ce doreste. Asa si barbatul stie daca sa mai continue sa se intalneasca cu tine sau nu.

Sa spunem ca tu vrei sa te mariti insa intalnesti barbati care nu vor asta; dar te intalnesti cu ei pentru ca sunt frumosi, au bani, prestanta, etc, nu conteaza. Pai ghici ce; atunci cand o sa va despartiti, tu vei fi singura care va suferi, nu el, pentru ca el stie ca nu a vrut o relatie serioasa cu tine, si ti-a si spus. Si nici karma nu-l „ataca”, pentru ca el a fost sincer. Tu esti cea care a fost nesincera, tocmai pentru ca nu ai specificat de la bun inceput ce doresti.

Si faptul ca tu nu ai fost sincera cu acel barbat atrage si multe alte probleme pentru noi, cele care ne intalnim in viitor cu acel barbat; pentru ca el va avea impresia ca asa sunt toate femeile, prefacute, sau mincinoase, sau cu tot felul de probleme de personalitate (sa nu spun altfel). Practic, noi, urmatoarele femei care intram in viata lui, platim din cauza comportamentului tau. Si cu siguranta si tu vei itnra in viata unui barbat caruia femeia dinainte i-a facut ce ii faci tu celui de acum. Am fost destul de clara?

Nu exista garantii in viata, cu atat mai mult in relatii, pentru ca este vorba de 2 persoane diferite, fiecare cu liberul arbitru; insa ai macar curajul sa-i spui ca vrei aia si aia. Daca tu stii foarte clar ce vrei, fie va ramane, fie va fugi; este clar ca tu vei obtine ce-ti doresti, mai devreme sau mai tarziu. Si barbatii fac acelasi lucru; nu spun de la bun inceput si relatia se strica pentru ca nu functioneaza; insa nu uita ca de fapt si tu ai facut acelasi lucru, cu altul. Este ok sa existe un joc al relatiilor, insa de-abia dupa ce amandoi ati spus clar ca vreti sa continuati cu aceasta relatie.

Cuplu inseamna ca 2 persoane sa fie pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste relatia dintre ei. Decat sa pierzi timpul, nu-ti doresti mai bine sa stii de la bun inceput ce si cum? Peste 90% dintre barbati intreaba de la prima intalnrie o multime de lucruri in legatura cu femeia din jurul lor, tocmai pentru ca ei sunt foarte pragmatici, n-au chef sa citeasca printre randuri. Daca tu stii foarte clar ce-ti doresti de la o relatie, mai bine mai asteapta pana intalnesti genul de barbat care ti-o poate oferi, in loc sa te tot intalnesti aiurea, mai creezi si altfel de situatii pe care apoi trebuie sa le repari tot tu.

Daca intalnesti un barbat care-ti spune ca vrea doar sa va intalniti, si vedeti ulterior unde duce asta, si tu-ti doresti o relatie stbaila, fugi mancand pamantul. Si daca te casatoresti cu el, tot va fugi la un moment dat. De fapt vrei sa intalnesit barbatul care vrea acelasi lucruri ca si tine, si le vrea cu tine; asta este telul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *