Telepatia dintre sufletele gemene

Ce inseamna de fapt o relatie de tip suflet geaman?
January 11, 2018
Cum sa faci un barbat sa te divinizeze!
January 12, 2018

Telepatia dintre sufletele gemene

 cartepedia.ro

Relatia de tip suflet geaman apare destul de tarziu in viata, pentru ca, pentru a-l intalni pe celalat trebuie sa evoluam spiritual destul de mult, si trebuie sa trecem prin anumite etape. De foarte multe ori aceste etape reprezinta alte relatii cu suflete pereche, din care trebuie sa invatam cate ceva. Poti sa compari relatia cu sufletul geaman ca si cum ar fi ceva ce se afla in varful unei scari. Fiecare treapta reprezinta cate o experienta din viata. Cu cat nu invatam din anumite experiente, cu atat acestea se repeta, si ti se pare ca treptele nu se mai termina.

 

Legatura dintre aceste persoane este foarte stransa, chiar daca tu nu iti dai seama de asta. Nu-ti dai seama de asta pentru ca preferi ca mintea sa gandeasca, si nu-ti asculti intuitia. Multe dintre noi stiam sau simteam ca barbatul perfect va fi strain, sau sa aiba un oarecare aspect fizic, ne placeau intelectualii, etc. De fapt, sufletul nostru ne tot spotea ca, cu acest barbat ar trebui noi sa fim fericite. Pai, cam asa este si cu sufletul geaman, el simte exact acelasi lucru ca si voi, doar ca, cu privire la voi. Indiferent ca-ti place sau nu sa admiti, sufletul geaman intotdeauna va face parte din viata ta, si intotdeauna vei comunica cu el.

 

Pentru ca in timpul zilei oamenii au obiceiul sa-si foloseasca mintea si nu intuitia, la un anume nivel aceasta legatura fie se intrerupe temporar, fie nu mai este atat de puternica. Cu totul si cu totul altceva este atunci cand dormiti, pentru ca atunci spiritul vostru este liber sa se duca sa discute cu celalalt. Si astfel puteti sa visati un anume barbat zile sau luni la rand, sa observati sincroniitati pe langa voi, sau pur si simplu sa va treziti cu imaginea unui anumit barbat in minte (chiar daca nu-l cunoasteti la nivel fizic).

 

Intotdeauna cea care se trezeste prima intr-o relatie de acest tip este femeia, pentru ca noi tindem sa ne ascultam intuitia decat mintea. Asadar, cumva il chemam catre noi. Este foarte posibil ca din momentul in care tu-ti doresti sa fii cu sufletul gesaman, si faci cursuri, si citesti, etc, el de fapt sa nu stie nimic de suflet geaman si presupune asta. Insa, daca perseverezi destul timp si nu abandonezi corabia, pana la urma legatura energetica dintre voi doi incepe sa se refaca treptat trepat, si incepe si el sa reactioneze destul de mult la ceea ce inseamna relatie de suflete-gemene.

Inainte de a se intalni in planul fizic, aceste persoane comunica destul de mult la nivel telepatic, pana cand schimab in viata lor tot ce ii poate permite celuilalt sa intre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *