Esti destul de desteapta sa vrei dragoste, sau doar pasiune?

Care este diferenta dintre suflet geaman si suflet pereche
January 4, 2018
De ce sunt bune intalnirile proaste
January 4, 2018

Esti destul de desteapta sa vrei dragoste, sau doar pasiune?

astratex.ro

Esti destul de desteapta sa vrei dragoste, sau doar pasiune?

 

Dragostea sau pasiunea? Aceasta este marea intrebare din ziua de astazi la care foarte multi tineri, cat si varstnici nu stiu raspunsul. Practic ambele sentimente sunt extrem de puternice, insa unii oameni le confundă adesea.

Pasiunea este o stare de a fi. Este o fază temporară de extaz și euforie completă. Bineînțeles, noi toți dorim să dureze pentru totdeauna, dar adevărul este că nu dureaza. Dacă acest lucru ar dura pentru totdeauna, nu am putea să realizăm nimic, fiindca mereu am fii distrasi de la lucrurile cu adevarat importante.

Dragostea este insa mai mult o stare de trai, pentru că, deși acele weekend-uri și întâlniri pasionale pot părea ca dragostea, iubirea adevărată durează pentru totdeauna, indiferent cât de mult vă certați și țipați unul la celalalt.

In zilele noastre foarte des intalnita este pasiunea și tinde să dureze câteva zile până la câteva săptămâni și uneori chiar luni. În această fază, nimic altceva nu pare să conteze și totul este perfect la persoana aleasa în ochii tăi. Nu-ți pasă dacă nu sunteti perfecți unul pentru celalalt. Vei da totul pentru el, vei petrece fiecare minut al zilei cu el, precum și o sa cheltuiesti cât mai mulți bani, timp și efort pentru a-l face fericit. Acest lucru se întâmplă din cauza unei schimbări în creier. Este ca si cum te simti drogat si extaziat de acel sentiment.

Cu toate acestea, dragostea adevărată este mult mai mult decât romantism și pasiune. Se clasifică pe principii și valori comune, respect, onestitate, bunătate, sprijin, abilități de rezolvare a problemelor și comunicare. Toți acești factori nu sunt o necesitate pentru romantism și pasiune, ci este dragostea adevărată.

Problema reală se întâmplă atunci când pasiunea începe să se estompeze. Acesta este motivul pentru care se spune că pasiunea este o stare de existență. Vestea bună este că nu durează pentru totdeauna, dar vestea proastă este că se întoarce doar pentru perioade scurte de timp, si in general se transforma in obsesie.

Adevărata dragoste necesită, de asemenea, o înțelegere profundă a nevoilor și dorințelor partenerului tau pentru ca acesta să fie mulțumit. Este important să învățați dorințele unul de la celalalt, abilitatea de a vă ajuta reciproc și de a avea dorința de a iubi și de a păstra iubirea.

Pasiunea va aduce cu siguranță condiment intr-o relație, insa sunt foarte multe lucrurile care lipsesc in sentimentul acesta, iar acelea sunt de fapt factorii-cheie pentru a ajunge sa se transforme in dragoste adevărată.

Este bine să fii îndrăgostit și, deși ambii se simt bine, din nou trebuie menționat că această pasiune nu durează pentru totdeauna. Diferența dintre dragoste și pasiune este că pasiunea este de scurtă durată și dragostea adevărată trăiește mult timp. Dragostea adevărată devine o relație iubitoare care va trece cu siguranță testul timpului și este un angajament pe termen lung pentru ambii oameni implicați.

Daca te confrunti cu o problema in viata ta sentimentala, te invit sa mi-o adresezi pe e-mail : mogosanusimona@yahoo.com si vedem cum o putem rezolva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *