Vrei o noua relatie?

Spune de la bun inceput ce-ti doresti
March 8, 2018
Diferenta dintre dragoste si pasiune!
March 19, 2018

Vrei o noua relatie?

Ai trecut prin tot felul de relatii care nu au dus la nimic bun, asa ca in acest moment incepi sa-ti pui semne de intrebare de genul „cat mai dureaza, cand voi obtine ce-mi doresc”, etc. Bun, insa ai stabilit foarte clar ce-ti doresti? Sau ce ai tu nevoie? Cel putin la inceput toate femeile au tendinta sa se prefaca, pentru ca isi doresc ca barbatul respectiv sa fie atras de ele, asa ca se schimba destul de mult; la un moment dat se trezesc si-si dau seama ca nu mai pot continua sa se prefaca, si barbatul pleaca. Si incep sa dea vina pe el, cand de fapt singura raspunzatoare este ea, cea care a creat imaginea respectiva.

Foarte important este sa stabilesti foarte clar ce-ti doresti tu, si ulterior intrebi barbatul respectiv ce vrea si el; daca ajungeti cumva la o concluzie, poti sa continui; daca nu, cauti din nou. Sau, poate ca te gandesti ca il vrei pe barbatul ala, si ai putea sa mai astepti vreo 3-4 intalniri sa vezi cum decurg lucrurile, si apoi pur si simplu sa ii spui concret ce vrei; insa nu-l minti, pentru ca ulterior barbatul respectiv pe va asocia cu asta.

Femeile care vin la mine spun destul de mult si clar (cred ele), ca vor sa fie casatorie; nu-si dau seama de faptul ca 50% dintre ele nu-si doresc cu adevarat asta, ci este programul cu care vin din societate sau din familie. Poate ca tu vrei sa calatoresti si sa fii intr-o relatie deschisa (sau etc).

In loc sa te intrebi de ce fac ceea ce fac, mai bine intreaba-i pe ei, simplu si la obiect; asa vei stii si tu daca sa pleci sau nu.

1 Comment

  1. Minoi says:

    parerea mea personala nu actele te tine cu cineva daca nu simnti in sufletul tau nimic pentru persoana respectiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *